Imprumutul online nebancar

Imprumuturile nebancare online - rapid si sigur


Ai nevoie de un imprumut, nu poti sa mergi la sediul unei institutii financiare nebancare (IFN)? Raspunsul: aplicatiile online. Este dificil sau riscant sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar?

Multe din firmele ce acorda imprumuturi nebancare au si serviciu de cerere online de imprumut, iar procedurile de solicitare a imprumutului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar imprumutul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul "creditelor la domiciliu". Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul operatiunilor executandu-se online. Sunt IFN-uri care lucreaza exclusiv online, iar ratele si dobanzile sunt achitate de catre clienti tot prin transfer online.

Cel mai probabil, nu exista persoane care sa nu fi vazut reclamele la imprumuturi rapide sau urgente de la TV, conform carora putem face rost de “bani rapid”, “imprumuturi fara multa acte” sau “am sunat si a doua zi mi-au adus banii acasa”, “imprumut direct in magazin doar cu buletinul”. Insa in presa de specialitate se vehiculeaza ca situatia nu este chiar asa de roz ca in reclame, si ca in realitate situatia este mai dificila, iar dobanzile sunt foarte mari.

Conform specialistilor in domeniu, pe piata financiara din Romania, cele mai avantajoase imprumuturi sunt puse la dispozitie de Cetelem IFN S.A., Credex Finantari IFN S.A. si TBI imprumut IFN S.A.
Recomandari de firme imprumuturi rapide sau urgente. Voi ce informatii aveti referitoare la firmele de imprumuturi rapide sau urgente ? Care considerati ca este cea mai buna ? Asteptam parerile si recomandarile voastre de firme de imprumuturi rapide sau urgente !!

Numarul mare de persoane care recurge la institutii financiare (bancare si non-bancare) pentru obtinerea de credite, reprezinta o sursa semnificativa de profit, mai ales in cazul institutiilor non-bancare. De aceea, aspectele legate de modalitatea de rambursare a imprumutului si comisioanele impuse nu trebuie sub nici un fel trecute cu vederea, atunci cand facem demersurile de obtinere a finantarii.

Cu totii stim ca firmele financiare private care pun la dispozitie pachete de imprumut rapida au criterii de acordare a creditelor mai permisive decat institutiile bancare, dar dobanzile si comisioanele sunt mai mari.

Concurenta intre aceste institutii financiare nebancare este foarte mare, atunci cand vine vorba de imprumuturi rapide sau urgente, fiecare firma incercand sa-si atraga clientii prin diverse oferte.

Astfel ca, rapiditatea si usurinta acordarii unui imprumut depinde foarte mult si de modul cum privesc solicitantii de imprumuturi respectivele oferte de imprumut si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al imprumutului.

Imprumuturile acordate de IFN-uri nu reprezinta teoretic nici un risc, avand in vedere faptul ca acestea sunt realizate in conformitate cu reglementarile impuse de BNR. Ati avut o experienta legata de firmele de imprumuturi rapide sau urgente? Credeti ca acestea recurg la alte comisioane decat cele prevazute initial?

Dobanzi si comisioane firmelor ce acorda imprumuturi rapide sau urgente non-bancare, sunt in principiu la vedere, neexistand costuri ascunse sau comisioane de genul celor intalnire la banci, desi nici acolo nu mai e o practica de actualiate, avand in vedere deciziile judecatoresti in materie de imprumuturi si comisioane. Fie ca aceste imprumuturi sunt obtinute in scopul de a acoperi cheltuieli pentru nevoi personale, fie pentru a investi in propria afacere, institutiile bancare si cele non-bancare sunt cele care au de castigat. In conditiile acestea ar fi util sa discutam despre dobanzi si comisioane impuse de firmele de imprumuturi rapide sau urgente non-bancare.

Uneori, conditiile de acordare a creditelor impuse de institutiile bancare sunt foarte greu de indeplinit. Fie ca avem nevoie de un numar foarte mare de documente, fie ca nu indeplinim conditiile de imprumut in ceea ce priveste venitul lunar sau pur si simplu avem nevoie de o finantare imediata, institutiile financiare ne-bancare (IFN-urile) reprezinta o alternativa ce trebuie luata in considerare. Mai mult, uneori institutiile financiare private pot fi singura solutie atunci cand persoana care doreste obtinerea imprumutului apare cu restante financiare in baza de date a Biroului de Credit. Asadar, institutiile private ne pot oferi finantare rapida in situatii in care nu exista o alta alternativa, fara a prezenta un numar mare de documente si fara giranti. Cu toate acestea, situatiile disperate nu trebuie sa ne faca sa ignoram si aspectele privind posibilele dezavantaje la obtinerea unui imprumut rapid. Rata mare a dobanzii la rambursarea imprumutului e un motiv suficient sa ne faca sa ne gandim mai mult atunci cand vrem sa facem demersuri pentru obtinerea imprumutului. Exista si opinii conform carora ar exista si alte costuri ascunse care ar trebui suportate de cel care solicita imprumutul.

Cati dintre voi ati apelat la un imprumut online pana acum? Cifrele arata ca in Romania, din ce in ce mai multe persoane decid sa faca un imprumut online deoarece prezinta mai multe avantaje decat cel traditional. In primul rand, se elimina timpul pierdut pe la ghisee si birocratia excesiva pe alocuri. Insa, cat de avantajoase sunt de fapt aceste credite?

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?