Credite rapide

Cum contractez un credit rapid?


Creditele rapide au devenit niste surse facile de bani, putand fi accesate de multi dintre noi, fara multe dificultati, avand in vedere si posibilitatea completarii online a formularelor premeragatoare contractarii unor astfel de credite rapide. Este adevarat, acestea sunt disponibile mai mult in mediul nebancar, la IFN-uri.

Pentru a accesa un credit de nevoi personale eficient care sa va satisfaca nevoile si care sa fie in primul rand usor de accesat, rapid si accesibil, va pot ajuta cunostintele in domeniul bancar, dar mai mult ca sigur veti ajunge la contactarea unor institutii financiare nebancare.

Atunci cand ai nevoie de un credit rapid si nu stii cum sa faci rost de bani rapid, apelezi la Institutiile Financiare Nebancare, aceste societati avand conditii mult mai permisive decat bancile si mai ales, acordarea creditului este mult mai rapida.

Daca banca v-a refuzat, trebuie sa va reorientati si sa incercati sa va rezolvati problema, astfel ca este bine sa fiti informat cu privire la institutiile financiare nebancare la care puteti apela.

Daca doriti sa solicitati un imprumut rapid de 3000 de lei pentru un an de zile, o banca va cere dobanzi destul de mari, intre 14 si 25%, deci o dobanda variind intre 420 si 750 de lei. In cazul in care banca va refuza acel credit, puteti apela la institutiile nebancare. In cazul in care va hotarati sa apelati la o institutie financiara nebancara, trebuie sa stiti ca dobanda este aproape dubla fata de cea a bancii, astfel ca pentru acelasi credit, veti avea de platit intre 800 si 1500 de lei.

Lasand la o parte aceste dobanzi destul de mari, chiar daca creditul rapid nebancar este unul facil, trebuie sa stiti inainte de toate conditiile. Nu renuntati la vreun rand din contractul de finantare, fie el bancar sau nebancar. Cititi cu atentie tot ce scrie, iar daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa intrebati, chiar daca problema pare minora.

Costurile creditelor rapide nebancare sunt clar mai ridicate decat a creditelor bancare, insa, trebuie avut in vedere faptul ca aceste institutii financiare nebancare iti furnizeaza un serviciu financiar complex, de multe ori, chiar la domiciliu. De asemenea, costul total al creditului rapid este stabilit printr-un contract de credit transparent si nu poate creste. La majoritatea acestor institutii financiare nebancare nu exista costuri ascunse si nici comisioane de care sa aflati mai tarziu. De asemenea, exista disponibilitate in ceea ce priveste reesalonarea ratelor, aici institutiile financiare nebancare prezentand o mai mare flexibilitate fata de banci.

Mai multe detalii puteti gasi la:

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?