Costuri imprumuturi urgente

Cat costa un imprumut nebancar?


Imprumuturile urgente sunt creditele acordate de institutiile financiare nebancare (INF) in termen foarte scurt, conditii de creditare lejere, rate fixe, dar cost ridicat comparativ cu cel perceput de bancile comerciale la creditele de nevoi personale.

Procedurile pentru obtinerea de imprumuturi urgente sunt foarte simple, insa costurile sunt mult mai ridicate.

Citi Financial (banca) acorda imprumuturi urgente in lei pentru nevoi personale de pana la 65000 lei, iar nivelul dobanzii (DAE) este, spre exemplu, de 31,25% pentru un credit in valoare de 26000 lei pe 5 ani (maxim pentru un venit de 2000 lei/luna).

Credex (institutie financiara nebancara) are in oferta imprumuturi urgente in valoare de pana la 18000 lei, insa dobanda finala platita de client este si mai ridicata, de 39,8% in cazul unui imprumut contractat pe 4 ani. Este adevarat, acordarea de imprumuturi urgente la Credex este atat de simpla incat se obtine direct in magazine.

Creditele rapide bancare, cu mici exceptii, au disparut din oferta. Practic, in acest moment probabil doar Provident si alte asemenea IFN-uri se mai incadreaza descrierii.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?