Cele mai cautate imprumuturi rapide

Imprumut-urgent.ro inregistreaza noi recorduri de cautare


Cele mai cautate articole de saptamana trecuta sunt:

1. Imprumuturi rapide cu buletinul (citeste tot articolul...)


2. Credite nebancare pentru restantieri in 2013 (mergi la text...)


3. Imprumuturi rapide doar cu buletinul (mai mult...)


De remarcat ca primul articol, ca numar de accesari, are cat celelalte doua la un loc. Probabil e vorba si de descriere si de detalii, pentru ca pozotia 1 si pozitia 3 sunt despre acelasi lucru. Vom analiza in detaliu.

In primul rand vad ca nu are prea mare importanta daca li se spune credite sau imprumuturi, credite bancare, imprumuturi nebancare, imprumuturi bancare sau credite nebancare. Lumea cauta bani. Ce este insa mult mai clar, este nivelul de disperare, de probleme. Cele mai multe cautari si accesari sunt legate de imposibilitatea de a dovedi venituri suficiente, si de prezenta deja a restantelor la alte credite. Desi din 2008 pana in 2018 ai crede ca lumea a inteles ca nu mai exista creditele doar cu buletinul, uite ca e de detapre cea mai importanta cautare in net. Culmea e ca, desi foarte putina lume stie, creditele (sau imprumuturile) cu buletinul revin in forta.

Iar treaba cu restantierii, e cu dus si intors. daca ai avut restante la un credit nebancar, in trecut, ma tem ca te-ai lins pe bot sa mai vezi vreun leu de la ei. Daca insa restantele erau pe credite bancare.. depinde cum le-ai rezolvat. Poate ca (de exemplu), anul trecut ai avut 2 luni grele, ai ramas in urma, banca te-a dat in Biroul de Credit, dar dupa aceea ti-ai platit datoria, ai terminat cu bine cu toto acel credit bancar. Totusi, vreo 5 ani tot o sa iti stea numele in baza de date de rau platnici. Un IFN se uita la situatie, deci poti cere la ei credite nebancare. Sau imprumuturi nebancare, cum va place sa le spuneti, la alegere. Daca insa nu ai rezolvat nici acum restantele la credit, sau ai ajuns sa fii executat silit, sau alte grozavii, sau poate abia acum ai datoriile, si vrei imprumuturi nebancare ca sa iti platesti credite bancare... La fel ca mai sus: mai bine ti-ai lua gandul. Nu se risca chiar atat de tare nici IFN-urile.

Si cu asta sa zicem ca am mai terminat din analiza saptamanii trecute. In curand vom veni cu analiza urmatoare, sunt foarte curios cand voi ajunge sa vad ca se cauta si credite bancare. Cred ca atunci va fi primul semn serios ca in sfarsit e pe sfarsite criza asta economica.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?