IMPRUMUTURI URGENTE DE LA IFN

Cum fac rost de bani rapid?


De unde pot sa imprumut niste bani? Cum fac rost de bani rapid? Cine imi acorda credit fara garantii?

Acestea sunt cateva din intrebarile care ne framanta atunci cand ne gasim intr-o situatie dificila si avem nevoie urgenta de bani. Posibilitatea de a face rost de bani rapid nu este una usoara. Poti sa incerci sa te imprumuti la familie, prieteni, cunostinte. Si cam atat.

O alta varianta de a face rost de bani rapid o reprezinta casele de amanet, unde poti primi bani rapid, in mana. In schimbul obiectului de gaj pe care trebuie sa-l lasi, vei primi un procent din contravaloarea acestuia ce reprezinta in jur de 40%. Aceasta suma se traduce sub forma unui imprumut de bani, un imprumut urgent, avand in vedere ca facem rost de bani pe loc. Banii ii primiti in mana, in mod rapid.

O varianta alternativa pentru a face rost de bani ramane aceea a apelarii la Institutiile Financiare Nebancare. Aceste institutii iti pot pune la dispozitie imprumuturi nebancare de urgenta, fara garantii si fara prea multe acte, unele se limiteaza la actul de identitate (buletinul) si o adeverinta de venit sau cupon de pensie.

Marea majoritate a Institutiile Financiare Nebancare ce activeaza pe piata din Romania si-au diversificat ofertele, de la imprumuturi nebancare urgente, pana la imprumuturile ipotecare, acordate pe termen lung.

Imprumuturile nebancare urgente acordate de aceste institutii financiare presupun in general doua modalitati de a face rost de bani rapid: fie intri pe site-ul unei astfel de institutii nebancare si completezi un formular online (suma pe care vrei s-o iei cu imprumut, timpul in care vrei sa rambursezi creditul, nivelul lunar al ratelor creditului, etc), dupa completarea formularului, esti cautat de un reprezentant al respectivei institutii nebancare, fie suni direct la sediul respectivului IFN si afli ce te intereseaza despre imprumutul urgent.

Dupa cum spuneam, pe piata sunt o serie de oferte de imprumuturi nebancare urgente: creditul la domiciliu, creditul pana la salariu, credit in 48 de ore, credite online (un reprezentant al IFN-ului vine acasa la tine cu contractul de credit pentru a-l semna), etc.

Acestea ar fi cateva din modalitatile de a face rost de bani urgent. Sintetizand, aveti la dispozitie doua variante pentru a avea banii rapid: Casele de Amanet sau imprumuturile nebancare de la IFN-uri.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?