CUM POT SOLICITA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT?

IMPRUMUT PROVIDENT - ADRESA, NR DE TELEFON


Foarte multi dintre cei ce doresc accesarea unui imprumut nebancar sunt restantieri si sunt interesati daca pot solicita un imprumut chiar si in conditile in care sunt trecuti in baza de date a Biroului de Credite.

Provident acorda imprumuturi daca ai restante, fara sa faca verificare la Biroul de Credit? Pot obtine un credit de consum de la Provident daca am fost refuzat deja de alte institutii financiare si figurez cu datorii la Biroul de Credit? Provident ia în considerare toate cererile de împrumut, indiferent daca solicitantul a fost refuzat de alte institutii financiare.

Dupa cum afirma cei de la Provident, ei acorda imprumuturi intr-un mod responsabil, astfel incat evaluarea posibilitatilor de returnare a imprumutului este necesara. Acest fapt este si in interesul clientul, care are nevoie de bani rapid si doresc sa li se aprobe un imprumut nebancar, dar de asemenea, isi propun si returnarea creditului.

In cazul in care soliciti un imprumut la Provident este indicat sa oferi informatii exacte, in ideea evaluarii corecte a posibilitatilor de returnare a imprumutului nebancar.

Pentru a solicita un imprumut la Provident trebuie sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativa este sa ii contactezi telefonic pe cei de la Provident, prin numarul de telefon 021 98 77 (telefon apelabil la un tarif normal), de luni pana vineri, intre orele 7,30 - 22,00 sau sambata si duminica, intre orele 8,00 - 18,00.

De ce documente am nevoie pentru a solicita un imprumut si care este venitul minim?

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domicliu stabil intr-un din orasele in care se ofera imprumuturi, o dovada a unui venit cert (fluturas de salariu sau cupon de pensie). Daca alegi gestionarea la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, deci beneficiezi de un imprumut nebancar urgent. 

Provident Financial pune la dispozitia clientilor doua numere de telefon cu tarif normal
Pentru a lua legatura cu Departamentul Relatii Clienti Provident Financial aveti la dispozitie numerele de telefon 021 9877 si 021 275 7575 iar pentru pentru a primi mai multe informatii puteti trimite un SMS la numarul 1805 si veti fi sunat de un reprezentant Provident.

Pentru contactarea telefonica a companiei Provident poti suna de luni pâna vineri între orele 7:30 si 22:00, iar sâmbata si duminica între orele 8:00 si 18:00. Numerele de telefon au tarif normal.

Daca doresti mai multe informatii despre serviciile si tipurile de împrumut oferite, Provident Financial poate fi contactata fie telefonic, fie prin posta, fie prin e-mail.

Numar de telefon Provident (numar scurt)
Poti contacta la numarul 021 9877 (Numar de telefon scurt cu tarif normal).

Numar de telefon Provident (relatii clienti)
Poti contacta la numarul  021 275 75 75 (Numar de telefon Romtelecom cu tarif normal).

Numar de SMS (trimiteti un SMS si veti fi contactat ulterior)
Trimite un SMS la 1805 si vei fi sunat de un reprezentant Provident (telefon cu tarif normal in toate retelele mobile).

Numar de telefon Provident (relatii cu presa)
Jurnalistii care doresc sa afle mai multe informatii ne pot contacta la 021 312 22 66 (Numar de telefon Relatii cu presa cu tarif normal).

Contact prin posta Provident
Poti scrie pe adresa: Provident Financial România, Departamentul de relatii cu clientii, str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Contact prin e-mail Provident
Poti scrie la adresa: relatiicuclientii@provident.ro

Filialele si numerele de telefon Provident

Important de stiut este ca Provident nu are filiale deschise pentru program cu publicul, dupa ce contactati compania amintita urmand sa vi se stabileasca o intalnire cu un reprezentant. Contactarea telefonice se face deci la numerele de telefon unice afisate, indiferent de judetul sau orasul in care locuiti.

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN SA
Str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti, Sector 4, judetul Bucuresti

In concluzie, exista doua posibilitati pentru a accesa un imprumut nebancar de urgenta de la Provident: fie completati formularul online si veti fi cautat la telefon de un reprezentat Provident, fie sunati la unul din telefoanele amintite mai sus, caz in care, puteti de asemenea alege sa fiti sunati inapoi, de un agent Provident.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?