CREDITUL DE NEVOI PERSONALE DE LA CETELEM

Cum poti face rost de bani rapid? Creditul nebancar de nevoi personale de la Cetelem


"Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota in piata institutiilor financiare nebancare de 21,6% , si face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance. Cetelem, ca marca comerciala a grupului BNP Paribas Personal Finance, este considerat numarul 1 pe piata creditului de consum in Europa iar prezenta in 30 de tari ale lumii cu peste 29.000 de angajati certifica experienta si forta ce insotesc activitatea sa. Din 1999 Cetelem (BNP Paribas Personal Finance) este membru al BNP Paribas si se constituie intr-o filiala specializata in creditul de consum. Aparitia Cetelem pe piata romaneasca a avut loc in mai 2005 prin preluarea societatii Credisson International SRL. Cetelem IFN SA, in calitate de institutie financiara nebancara, ofera o gama variata de servicii de creditare destinate persoanelor fizice:

- credite in magazin prin retele nationale sau parteneri locali ce activeaza in domeniile electrice si electrocasnice, mobilier, bricolaj si amenajari interioare, IT&C, telefoane mobile, tamplarie PVC;
- credite de nevoi personale;
- credite de nevoi personale cu ipoteca;
- carduri de credit;
- credit auto - inclusiv credit pentru masini uzate (la mana a doua) si prin programul "rabla" in reteaua de dealeri. "

Creditul de nevoi personale de la Cetelem (CNP) poate fi accesat online.  Ai astfel acces rapid la procesul de creditare fara intermediari. Cetelem C-net este creat pentru a facilita clientului persoana fizica accesul direct la procesul de obtinere a creditului, fara intermediari. Avantaje ale creditului online Cetelem C-net: primesti raspunsul online instant, economisesti timp, confortabil si discret, documentatie si formalitati minimale.

Aplicatia poate fi accesata direct de catre solicitantul imprumutului, prin internet, si nu implica niciun fel de costuri suplimentare in afara de cele aferente creditului.

Completeaza acum cei 3 pasi pe www.cetelem.ro:

1. Completeaza formularul online
2. Printeaza documentele
3. Trimite documentele complete
Conditii generale de acordare a creditelor online

Cetelem IFN SA ofera conditii flexibile pentru acordarea creditelor de consum in lei. Analiza dosarului de credit se face rapid iar raspunsul la cererea de imprumut este oferit solicitantului in cel mai scurt timp posibil.

Criteriile de eligibilitate pentru contractarea unui credit de consum in lei sunt:

- Varsta solicitantului: 18-70 ani (inainte de ultima data scadenta);
- Avans necesar: 0%;
- Fara girant;
- Valoare credit: intre 600 si 1.000.000 lei (1 si 10 miliarde ROL) - in functie de produsul de credit ;
- Durata creditului: intre 6 si 60 luni - in functie de produsul de credit;
- Vechimea in munca: minimum 3 luni la ultimul loc de munca.

Pentru detalii, vizitati site-ul Cetelem.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?