Contact TBI Credit - numere telefon si adresa

Sediul central:

Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12
sector 1, Bucuresti
Call Center: 0215 298 600
Fax: 021 231 88 73

Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services BV urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale.

Prioritatile sunt cunoasterea indeaproape a exigentelor clientilor si dezvoltarea in permanenta a portofoliului unic de produse si servicii.

Garantia unor servicii de calitate. Apartenenta la un grup international specializat in furnizarea de servicii financiare ofera expertiza necesara pentru a oferi servicii de calitate.

Mobilitate si flexibilitate. Experienta bogata si cunoasterea aprofundata a realitatii economice romanesti ofera posibilitatea de a furniza solutii adaptate nevoilor tale.

Mai usor pentru tine. Reteaua de sucursale ale TBI Credit din toate zonele reprezentative ale tarii inlesneste accesul la servicii financiare profesioniste.

Solutii complete. Impreuna cu celelalte companii din grup, TBI Leasing, TBI Fleet Management, TBI Insurance, ofera accesul la servicii financiare integrate.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?