About Our Blog

Ce imprumut poti obtine cu salariu de 1000 lei?

Exemplu de calcul imprumut nebancar urgentCu un asemenea salariu nici nu va puteti gandi sa mergeti la o banca. Asemenea imprumuturi se pot acorda insa de catre institutiile financiare nebancare. Acestea, cand calculeaza suma pe care v-o pot acorda, calculeaza o rata de indatorare maxima de 50-70% din venitul dumneavoastra lunar. Acesta se calculeaza ca diferenta intre salariu si costurile vietii. Spre exemplu, daca aveti un salariu de 1000 lei, si puteti dovedi ca puteti trai cu 500 lei lunar, raman 500 de lei, din care va pyteti indatora cu maxim 70% (desi unele institutii nu merg mai sus de 50%). Astfel, rata maxima pe care o puteti plati lunar este de 350 lei.

Cu o asemenea rata lunara, la un imprumut pe un an, suma maxima pe care o puteti primi este de aproximativ 2750 lei (la o dobanda de 50%, comision lunar la sold de 2%, DAE de 114%).

Pentru detalii exacte va recomandam sa contactati societatile nebancare care acorda asemenea credite, este posibil sa obtineti conditii mult mai bune decat cele prezentate in acest exemplu. De asemenea, trebuie luat in calcul si efectul timpului asupra oricarui exemplu. De pilda - update 2019 - la momentul scrierii acestui articol, adica mai exact, cu peste 5 ani in urma, 1000 lei insemna cu mult mai mult decat salariul minim pe economie. Acum insa, inseamna cel mult salariul net (partea "in mana") la un contract cu norma partiala, la salariul minim pe economie...

Add Your Gadget Here


Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?

Imprumut rapid cu buletinul Kiwi Finance