Postări

Se afișează postări din iulie, 2013

Imprumuturi nebancare cu adeverinta de venit

IFN-urile acorda imprumuturi nebancare rapide cu minim de acte si adeverinte Dar asta nu inseamna ca acorda imprumuturi fara nicio dovada a veniturilor. IFN-ul, inainte de a acorda un imprumut, trebuie sa se asigure ca isi va primi ianpoi banii dati si dobanda aferenta. Din acest punct de vedere, exista trei categorii de imprumuturi nebancare: fara adeverinta de venit (sau fara adeverinta de salariu), cu adeverinta de venit (salariu) doar in anumite situatii, si cu adeverinta de venit / salariu ceruta din start.

Imprumuturi nebancare online la Viva Credit

Viva Credit este o Institutie Financiara Nebancara care acorda imprumuturi (credite) nebancare, cu aplicatie si aprobare 100% online, si posibilitatea de transfer direct a banilor. Pentru a solicita un imprumut nebancar online de la Viva Credit trebuie sa treceti prin cativa pasi obligatorii. In primul rand, va recomandam sa cititi cu atentie sectiunea de intrebari frecvente legate de creditele Viva Credit ( F.A.Q. Viva Credit )

Cele mai cautate imprumuturi rapide

Imprumut-urgent.ro inregistreaza noi recorduri de cautare Cele mai cautate articole de saptamana trecuta sunt: 1. Imprumuturi rapide cu buletinul ( citeste tot articolul... ) 2. Credite nebancare pentru restantieri in 2013 ( mergi la text... ) 3. Imprumuturi rapide doar cu buletinul ( mai mult... ) De remarcat ca primul articol, ca numar de accesari, are cat celelalte doua la un loc. Probabil e vorba si de descriere si de detalii, pentru ca pozotia 1 si pozitia 3 sunt despre acelasi lucru. Vom analiza in detaliu.

Imprumuturi rapide bancare

Bancile acorda imprumuturi rapide? Ai salariu bun, in cartea de munca. Ai nevoie de bani urgent, dar nu vrei sa platesti dobanzi uriase. Are rost sa incerci la banci? Greu de spus, depinde ce intelegi prin "salariu bun". Conform INS, salariul mediu nominal net pe economie a fost, in luna martie 2013, de 1617 lei. Adica 16 milioane si ceva, in mana. Inteleg atunci ca un salariu bun este mai mult de atat. Dar mai depinde si ce familie ai, cati membrii, cati mai au salarii. Ca daca ai sotia si 3 copii, si doar tu ai salariu, inseamna deja ca ai un pic peste 3 milioane in medie pt fiecare, ceea ce e destul de putin pentru o banca. Sau poate ai si alte datorii, credit la banca, si iti mai trebuie unul. Daca ai deja o rata, un salariu de 16 milioane si ceva iarasi nu mai inseamna mare lucru.

Am nevoie de bani

Imprumuturi rapide doar cu buletinul Cum pot face rost de bani, de un imprumut rapid doar cu buletinul, fara alte acte? Pot cere la banca asa ceva, sau unde? Doar cu buletinul, asta e chestiunea. Adica fara alte acte. Ce alte acte ar putea fi? Ca de buletin e clar, nu te poti duce aproape nicaieri fara buletin. Mai ales cand e vorba despre bani. Nu poti in tara asta nici sa dai bani daca nu ai buletinul la tine, daramite sa iei.

Facilitati speciale de creditare

Parcursul economiei si previziunile BNR conduc spre o revenire a creditului bancar. Toate stirile din zona oficiala si business se indreapta catre asa ceva. Dar ce se intampla in lumea adevarata, cea reala, in care traim? Revin creditele rapide doar cu buletinul ! Nu este o stire de tabloid, nici o gluma. Nu ne-am intors in doua-mii-toamna, suntem in 2018, si creditul doar cu buletinul se intoarce. Nu se mai numeste astfel. Nu mai sunt afise in toate magazinele de electronice, electrocasnice, mobila sau alte dotari. Acum ne impanzesc reclame ca tot felul de carduri, cu acordare facila. Atata de facila poate fi acordarea unor asemenea CARDURI DE CREDIT incat e de ajuns sa mergi cu buletinul, si sa le dai numarul de telefon de la vreun sef, cara sa poata confirma ca lucrezi acolo, pe un salariu de x lei. Si asa, ai luat un card de credit, cu care poti merge la magazin sau la bancomat, sa scoti de pana la N ori salariul. Ca sa folosesti astfel cardul, nici macar buletinul nu iti

Credite rapide online

Cat de rapid se obtine un credit online? Creditele rapide online sunt foarte cautate in prezent. Facilitatea completarii formularelor online pentru obtinerea unui imprumut nebancar este una agreata de tot mai multi romani. Ce presupune sa faci un credit online? Trebuie sa fi atent atunci cand completezi un formular online, pentru ca daca introduci datele gresit, creditul nu mai este deloc unul rapid. Dar in rest, procedura este una foarte simpla si foarte rapida. Ce trebuie sa faci ca sa obtii un credit rapid online: intri pe site-ul bancii sau ifn-ului (institutie financiara nebancara), completezi formularul online si astepti sa fi contactat de un reprezentat al firmei, ca sa faceti pasii urmatori. Asa afli cat proti primi, cat costa rata, pe ce perioada, si mai ales: cat de repid poti sa primestii banii.

Bani acasa - imprumutul cel mai facil

Creditul la domiciliu, o gura de aer pentru cei cu mari probleme Pare usor sa bati un drum pana la o banca sau la  o institutie financiara nebancara, mai ales cand ai mare nevoie de bani, de un imprumut rapid. Dar ce se intampla cand nu te poti deplasa? Si mai ales, ce faci daca ai un serviciu, iar ratele trebuie platite saptamanal? Solutia este cea cu banii acasa. IFN-urile ofera asemenea servicii. Unele dintre ele va dau creditul la domiciliu ca o optiune, contra cost (exemplu: Provident), altele nici nu lucreaza altfel (exemplu: iCredit - Easy Asset Management).

IMPRUMUT RAPID CU BULETINUL - iCredit

Imprumutul rapid iCredit - acordat doar cu buletinul iCredit еste cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta. Pentru confortul dumneavoastra, consultantul de credit va va oferi asistenta gratuita pentru completarea cererii. Desi buletinul de identitate poate fi de ajuns la acordarea imprumutului, o copie a actului care face dovada venitului poate ajuta luarea unei decizii mult mai rapid.

Cardul doar cu buletinul

Pentru a avea un astfel de card, nu trebuie sa alergi dupa o gramada de documente. Sunt necesare doar adeverinta de venit si actul de identitate, sau doar actul de identitate, si o confirmare de la angajator, dupa caz. Trebuie sa aveti o vechime de minim 3 luni in campul muncii, incadrat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Ce se intampla in cazul in care nu putem depune toata suma de care ne-am folosit? Este necesar sa rambursam doar 5% din plafonul utilizat. Cu cardul Euroline se poate obtine un credit cu o valoare de doua sau chiar cinci ori mai mare decat venitul net. Venitul minim necesar pentru obtinerea cardului este de 240 RON, mult mai mic decat venitul minim pe economie.

Creditul pe card

Apogeul creditelor doar cu buletinul a trecut de mult. Acum insa, magazinele, bancile si alte institutii de creditare au gasit o noua formula de succes: creditul pe card. In acest fel, se pot obtine nu doar banii necesari cumpararii unui televizor, camere video, aparat foto sau computer, ci si o suma de bani in plus pentru alte cheltuieli. Formalitatile sunt la fel de simple si obtii un credit mai mare, chiar si de 16 ori salariul net. Mai mult, nici nu esti obligat sa rambursezi creditul in rate lunare ci doar o suma minima fixa sau echivalentul dobanzii datorate bancii. Asa incat poti amana rambursarea creditului chiar si 5 ani. Avantajele cardurilor co-branded De exemplu, daca aveti nevoie de un computer, un aparat foto sau un sistem audio, dar si de o suma suplimentare de bani la dispozitie, puteti recurge la o finantare pe cardurile co-brand. Care sunt avantajele la acest card? Faptul ca poti obtine nu doar banii necesari bunurilor pe care vrei sa le cumperi din magazin, ci

Credite rapide

Cum contractez un credit rapid? Creditele rapide au devenit niste surse facile de bani, putand fi accesate de multi dintre noi, fara multe dificultati, avand in vedere si posibilitatea completarii online a formularelor premeragatoare contractarii unor astfel de credite rapide. Este adevarat, acestea sunt disponibile mai mult in mediul nebancar, la IFN-uri. Pentru a accesa un credit de nevoi personale eficient care sa va satisfaca nevoile si care sa fie in primul rand usor de accesat, rapid si accesibil, va pot ajuta cunostintele in domeniul bancar, dar mai mult ca sigur veti ajunge la contactarea unor institutii financiare nebancare. Atunci cand ai nevoie de un credit rapid si nu stii cum sa faci rost de bani rapid, apelezi la Institutiile Financiare Nebancare, aceste societati avand conditii mult mai permisive decat bancile si mai ales, acordarea creditului este mult mai rapida.

Imprumuturi rapide nebancare

Daca aveti restante inregistrate in Biroului de Credit este aproape imposibil sa obtineti un nou imprumut. Cu toate acestea, institutiile financiare nebancare, in limitele legii, are politica proprie, deci decizia finala le aprtine. Daca figuri in baza de date la Biroul de Credit asta nu inseamna ca nu veti mai obtine niciodata vreun imprumut. Institutiile financiare nebancare vor lua in consideratie mai multe aspecte, insa pana la urma veti gasi o institutie care sa va inteleaga motivatia personala. Pentru a spori sansele de obtinere a unui imprumut in aceste conditii este importat sa va interesati si sa aplicati la cat mai multe institutii.

Costuri imprumuturi urgente

Cat costa un imprumut nebancar? Imprumuturile urgente sunt creditele acordate de institutiile financiare nebancare (INF) in termen foarte scurt, conditii de creditare lejere, rate fixe, dar cost ridicat comparativ cu cel perceput de bancile comerciale la creditele de nevoi personale. Procedurile pentru obtinerea de imprumuturi urgente sunt foarte simple, insa costurile sunt mult mai ridicate.

Credite nebancare online

Creditarea nebancara - online, avantaje si dezavantaje Atunci cand doresti sa primesti un credit, analizand mai multe oferte, dar nu ai cum sa ajungi la sediile a cine stie cate firme de creditare, poti sa apelezi la o solutie simpla: creditele online. Aceasta pare fi partea simpla, asa cum apare acesta pe site-urile firmelor de credite, insa, in practica lucrurile nu sunt intotdeauna asa de simple cand te hotarasti sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar. Toate firmele mari ce acorda credite nebancare au si serviciu de creditare online, iar procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar creditul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul "credi

Credite rapide la domiciliu

Credite rapide doar cu buletinul Am lansat zilele trecute doua articole foarte interesante si detaliate despre ceva foarte interesant: credite rapide doar cu buletinul (imprumut rapid cu buletinul). Am luat in detaliu oferta de credite rapide la Provident, incercand sa raspundem la cateva intrebari: - Cum pot sa imprumut rapid 500 lei doar cu buletinul? - Cum pot sa obtin credite rapide la domiciliu 500 lei?

Imprumutul online nebancar

Imprumuturile nebancare online - rapid si sigur Ai nevoie de un imprumut, nu poti sa mergi la sediul unei institutii financiare nebancare (IFN)? Raspunsul: aplicatiile online. Este dificil sau riscant sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar? Multe din firmele ce acorda imprumuturi nebancare au si serviciu de cerere online de imprumut, iar procedurile de solicitare a imprumutului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar imprumutul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul "creditelor la domiciliu". Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul o

Imprumuturi online

Formulare pentru imprumuturi online urgente si rapide - Calcul rate Puteti accesa online o cerere de imprumut, in general la o institutie financiara nebancara, dar deja si la multe banci. Completaati online cererea de imprumut, verificati cu atentie sa nu gresiti datele pentru care cereti imprumutul, si mai ales, vedeti modalitatile de calcul a sumei pe care o puteti imprumuta, a perioadei de rambursare si a dobanzilor - calcul ratei. Am analizat pentru dumneavoastra ce noutati in materie de creditare au aparut la cele mai importante institutii financiare nebancare care acorda imprumuturi urgente sau rapide care accepta si cereri online.

CREDIT LA DOMICILIU DE LA PROVIDENT

Credit la domiciliu de la Provident Incepand cu data de 14 mai, pentru orasele Deva, Hunedoara, Tg. Mures, Sighisoara, Medias, Reghin si pentru zonele limitrofe acestora oferta de produse a fost modificata, iar valorile de mai sus nu se aplică. Toate informatiile iti vor fi oferite de catre departamentul nostru de Relatii cu clientii la telefon 021 98 77.

CREDIT RAPID DE LA PROVIDENT - 2019

Incepand cu data de 14 mai 2013, pentru orasele Deva, Hunedoara, Tg. Mures, Sighisoara, Medias, Reghin si pentru zonele limitrofe acestora oferta de produse a fost modificata, iar valorile de mai sus nu se aplică. Toate informatiile iti vor fi oferite de catre departamentul nostru de Relatii cu clientii la telefon 021 98 77. <--more--> Vreau sa imprumut: 500 lei Valoarea totala a creditului   -   500 Numar de plati saptamanale   -   42 Rata saptamanala   -   15.77 Costul imprumutului   -   162.31 Dobanda Anuala Efectiva (DAE)   -   104.49% Comision de gestionare la domiciliu a creditului   -   0 Valoarea totala de plata   -   662.31 Vreau sa imprumut: 1000 lei Valoarea totala a creditului   -   1000 Numar de plati saptamanale   -   46 Rata saptamanala   -   28.69 Costul imprumutului   -   319.

Credite urgente online

Multe din firmele ce acorda credite nebancare au si serviciu de creditare urgenta online. Procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar creditul este acordat urgent. Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul operatiunilor executandu-se online. Sunt IFN-uri care lucreaza exclusiv online, iar ratele si dobanzile sunt achitate de catre clienti tot prin transfer online.

Imprumut urgent

Imprumut-urgent.ro intra in familie. Pe langa produsele pe care le-am prezentat deja, si care se adresau in general sectorului nebancar, acum am lansat imprumut-urgent.ro - cu sectiuni atat din zona bancara, cat si nebancara. Pe acest site incercam sa raspundem multor intrebari, cateva dintre ele fiind listate una cate una in randurile de mai jos.