Imprumut rapid cu buletinul Kiwi Finance

Imprumuturi rapide doar cu buletinul prin intermediul Kiwi Finance


Oferte, mod de aplicare, acte necesare


Pentru inceput, sa mentionam ca Kiwi Finance nu este un IFN - nu acorda imprumuturi din fondurile proprii, ci este broker de credite, adica un consultant de credite, intermediar). Kiwi Finance analizeaza permanent intreaga oferta de imprumuturi de pe piata, bancare si nebancare, cu conditiile specifice fiecareia, astfel incat sa poata aduce pentru fiecare client in parte cea mai buna combinatie de conditii - cel mai bun si mai rapid imprumut.

Kiwi Finance se ocupa apoi de partea mai putin placuta in accesarea unui imprumut: calcule, comparatii, birocratie, telefoane, explicatii, gestionare timpi de raspuns, alergatura si nu in ultimul rand nervi si intrebari fara raspuns. Si ajungem la partea care ne intereseaza, cum se pot obtine imprumuturi rapide doar cu buletinul. Revenind cu mentiunea ca Kiwi nu este un IFN, ci un intermediar, tragem prima concluzie clara: daca o banca sau un IFN acorda imprumut rapid doar cu buletinul, si respectivul produs vi se potriveste, Kiwi Finance va face aplicatia in numele dumneavoastra si va va ajuta sa obtineti banii. Insa mult mai interesant este modul in care Kiwi Finance va mai ajuta: alearga pentru dumneavoastra, obtine actele, depune dosarele. Cu alte cu vinte, tot ce aveti de facut este sa aveti buletinul la dumneavoastra. Insa asta nu inseamna ca puteti obtine imprumutul daca nu aveti niciun venit - nimeni nu va da bani in acest fel, ci doar ca nu mai trebuie sa umblati dumneavoastra dupa acte, ci o face consultantul Kiwi Finance.

Consultantul Kiwi Finance ptregateste dosarul pentru cererea de imprumut rapid si te ajuta in strangerea si completarea actelor necesare. Iata de exemplu un mesaj publicat pe un site de specialitate (mentiune - nu de pe siteul oficial al companiei Kiwi Finance):

"Buna ziua! Numele meu este (...), sunt consultant financiar Kiwi Finance (cea mai mare si cea mai veche companie de brokeraj bancar din Romania). 1) Avem contracte cu (...) de banci din Romania, astfel aveti oportunitatea sa alegeti cea mai buna varianta dupa piata fara sa va plimbati la toate bancile; 2) Oferim transparenta totala in privinta comisioanelor bancilor; 3) Va ajutam sa intocmiti dosarul deplasandu-ne la locul dumneavoastra de munca, astfel incat dumneavoastra sa nu mai trebuiasca decat sa veniti sa semnati contractul si sa va ridicati banii; ATENTIE !!! Totul e GRATIS ! pentru mai multe informatii trimiteti un mail la adresa (...)@kiwifinance.ro sau contactati-ma la numarul de telefon 0761.... La revedere !"

Repetand mentiunea ca aceasta informatie nu este preluata direct de la compania Kiwi Finance, observam totusi ca linia este conforma politicii publicate de catre companie, si intelegem cum se poate obtine un imprumut rapid doar cu buletinul, prin intermediul Kiwi Finance, chiar daca banca sau IFN-ul care acorda creditul cere de fapt mult mai multe acte: Kiwi Finance se ocupa pentru tine.

Avantajele unui imprumut rapid (doar cu buletinul, sau clasic), bancar sau nebancar, obtinut prin intermediul Kiwi Finance:

- poti alege din mai multe oferte de credite si imrumuturi;
- transparenta privind costurile totale;
- siguranta ca ai ales ce ti se potriveste cel mai bine
- ti se explica termenii bancari si financiari;
- consultantul KIWI Finance negociaza structura si conditiile de creditare pentru tine;
- ai flexibilitate in alegerea momentului sau a locului de intalnire.

Si inca o data revenim la partea care ne intereseaza: imprumutul rapid doar cu buletinul. Vazand tot ce poate face Kiwi Finance pentru un client, si comparand cu ce inseamna in mod obisnuit depunerea unui dosar de credit la banca, ne gandim serios: oare un imprumut rapid doar cu buletinul este cu adevarat ceea ce aveti nevoie, mai ales intr-un an special cum este 2019? Nu cautati asa ceva, oare, doar pentru ca va este groaza de alergatura, acte, dosare, cereri, adeverinte? In cele mai multe cazuri, raspunsul este DA. Dar ce se intampla daca altcineva face asta pentru dumneavoastra, un profesionist cu experienta mare si dovedita? Este sigur ca un imprumut clasic, nu neaparat foarte urgent, si nu doar cu buletinul, va costa mult mai putin.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?