Imprumuturi pentru restantieri

Imprumuturi pentru restantieri


Credite pentru rau platnici


Din experienta adunata in domeniul imprumuturilor nebancare, cel mai avantajos imprumut, cel mai rapid imprumut, cel mai simplu de luat imprumut erau cele mai dese intrebari si cautari. Astazi intra puternic unele noi: se acorda imprumuturi pentru restantieri? Cine acorda imprumuturi catre restantieri si rau platnici?

Atunci cand auzi vreau cel mai avantajos imprumut, prima data te gandesti la cel mai ieftin imprumut, adica la imprumutul cu cele mai mici costuri, dar cei care doresc imprumuturi nu vor cel mai ieftin imprumut, ei vor cel mai avantajos imprumut, adica cel mai avantajos imprumut pentru ei. Care-i cel mai avantajos imprumut?

In primul rand, daca sunteti deja bine informat, stiti despre ce este vorba, si, din diverse motive serioase nu doriti IFN, incercati sa aflati mai multe in credite bancare rapide.

Inapoi la IFN-uri: cel mai avantajos imprumut difera de la un client la altul. Pentru unii clienti, un imprumut cu cea mai mica rata saptamanala sau la luna poate fi cel mai avantajos imprumut, pentru altii un imprumut cat mai mare poate fi cel mai avantajos imprumut, in timp ce pentru altii imprumutul cel mai rapid, imprumutul la domiciliu poate fi cel mai avatajos imprumut.

Este un imprumut cu rata mica cel mai avantajos imprumut? Pentru a plati o rata mica, este necesar ca perioada de imprumutare sa fie cat mai mare, lucru care duce la cresterea semnificativa a dobanzii platita bancii pentru perioada de imprumutare respectiva (suma totala de rambursat este cu atat mai mare cu cat creste perioada de creditare).

La prima vedere nu este un imprumut avantajos intrucat cine alege o astfel de varianta de imprumut, mai ales pentru cei care cauta imprumuturi pentru restantieri, plateste mai multa dobanda deci suma totala de rambursat va fi mai mare, si adunata la cele mai vechi.

Avand insa in vedere ca multe familii nu-si pot permite rate de imprumut mari, acest tip de imprumut este cel mai avantajos (lor) tip de imprumut pentru ei.

Cel mai rapid imprumut poate fi cel mai avantajos imprumut? O alta categorie de clienti sunt cei care doresc un imprumut "acum", "pe loc", "maine", "cat mai rapid". Aceasta categorie de clienti nu da mare importanta ratei lunare, costurilor imprumutului, cel mai important aspect fiind "rapiditatea cu care-l pote obtine. " Insa rapiditatea costa!

Iarasi, imprumuturile cele mai rapide sunt de obicei si cele mai scumpe imprumute. Sa luam ca si exmplu imprumuturile in magazine, imprumuturile pe card, imprumuturile oferite de IFN-uri gen PROVIDENT FINANICAL care ofera imprumuturi rapide dar in conditii mai scumpe.
Atat timp cat acel imprumut ii ajuta sa-si rezolve o problema, sa-si tina o promisiune, sa ajute pe cineva drag, pentru ei, este cel mai avantajos imprumut.

Ajunsi stiind ce fac, sau doar de nevoie in Biroul de Credit, solicitantii de imprumuturi inregistrati in cu informatii negative nu renunta la ideea de a mai lua si alte imprumute.

Atfel, imprumuturile pentru restantieri este o alta categorie de imprumuturi cautata de solicitantii de credite, fie ele de consum, auto sau pentru locuinta.

Daca pana nu demult restantierii nu prea aveau sanse in a mai accesa un imprumut, odata cu aparitia noilor norme de imprumutare, bancile au deja in portofoliu imprumuturi destinate acestei categorii de clientela.

Astfel banci precum BCR, Banca Transilvania (BT), OTP, CEC, Bancpost, UniCredit Tiriac si nu numai, ofera imprumuturi si restantierilor, cu conditia ca restantele inregistrate sa nu depaseasca o anumita suma sau o anumita perioada.

O alta conditie este ca aceste informatii sa fie declarate bancii inca de la inceput, in caz contrar, "candidatul la imprumut" - restantierii, risca sa nu mai obttina imprumutul pentru care a aplicat.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?