Imprumuturi rapide nebancare

Daca aveti restante inregistrate in Biroului de Credit este aproape imposibil sa obtineti un nou imprumut. Cu toate acestea, institutiile financiare nebancare, in limitele legii, are politica proprie, deci decizia finala le aprtine. Daca figuri in baza de date la Biroul de Credit asta nu inseamna ca nu veti mai obtine niciodata vreun imprumut. Institutiile financiare nebancare vor lua in consideratie mai multe aspecte, insa pana la urma veti gasi o institutie care sa va inteleaga motivatia personala. Pentru a spori sansele de obtinere a unui imprumut in aceste conditii este importat sa va interesati si sa aplicati la cat mai multe institutii.

Iata cateva din institutiile financiare nebancare pe care le puteti contacta in vederea obtinerii unui imprumut rapid nebancar:

Verida Credit

    www.verida.ro
    Telefon: 0213083311

Cetelem IFN S.A.

    www.cetelem.ro
    Telefon: 0213120220

Provident Financial Romania IFN S.A.

    www.providentfinancial.ro
    Telefon: 0213122266

EFG Retail Services IFN S.A.

    www.euroline-cards.ro
    Telefon: 0213084000

BRD Finance IFN

    www.brd.ro
    Telefon: 0213014830

UniCredit Consumer Financing IFN S.A.

    www.ucfin.ro
    Telefon: 0212009700

Credex Finantari IFN S.A.

    www.credex.ro
    Telefon: 0801025839

Garanti Credite de Consum

    www.garanticreditedeconsum.ro
    Telefon: 0212089260

EOS KSI Romania SRL

    www.eos-ksi.ro
    Telefon: 0213055484


Imprumutul rapid nebancar este bun atunci cand te gasesti intr-o situatie delicata. La nevoie ai si imprumutul rapid la domiciliu, oferit in special de catre Provident - aceasta institutie financiara nebancara ofera un serviciu de acordare de credite si preluare a ratelor direct de la tine de acasa.


Ce numar de telefon are Provident? Cum aflu numarul de telefon al filialei Provident din orasul meu?

Am intalnit de nenumarate ori aceasta intrebare (sau asemanatoare): cum aflu numarul de telefon sau adresa Provident din orasul meu? Provident Financial nu are filiale ci reprezentanti locali. Drept urmare, numarul de telefon este unic, valabil pentru toata tara.

La data la care publicam acest material, numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

- Numar scurt: 021 98 77

- Numar Romtelecom: 021 275 75 75

- numar SMS: 1805
Va punem la dispozitie informatiile furnizate de Provident Romania. Nu stim perioada de valabilitate a numerelor de telefon.


Puteti accesa rapid un imprumut rapid nebancar, avand in vedere ca Provident va pune la dispozitie si varianta de imprumut nebancar la domiciliu. Acest tip de credit este unul foarte avantajos pentru cei care nu au timp. In alta ordine de idei, fie ca dati un telefon, fie ca veti completa un formular online, puteti aceesa oricand un imprumut nebancar, intr-un mod rapid. Astfel aveti posibilitatea de a face rost urgent de bani.

Un alt tip de imprumut rapid nebancar, desi acesta modalitate este utilizata si de catre banci, in imprumuturile bancare, este creditul online. Institutia respectiva iti pune la dispozitie un formular, in care tu iti exprimi preferintele cu privire la valoarea imprumutului, la intervalul de timp in care doresti rambursarea, la veniturile tale si eventual informatii despre alte credite bancare sau nebancare pe care le mai ai in curs, informatii despre restante la banci sau la institutii financiare nebancare etc.

Daca ai nevoie de un imprumut rapid de bani, a apela la cea mai apropiata banca poate sa nu fie cea mai buna optiune. Probabil de ce ai tu nevoie este un imprumut rapid pe care sa-l poti obtine imediat. Una dintre cele mai bune variante este de a apela la institutiile nebancare. Acest tip de imprumut rapid se poate obtine mult mai usor si fara a fi nevoie sa prezinti prea multe garantii sau chiar deloc. In functie de cat aveti nevoie, puteti solicita imprumuturi intre 500 si 2500 de lei pe o perioada de 56 de saptamani. Clientii mai vechi pot solicita sume mai mari. Institutia financiara nebancara se asigura ca va puteti achita de ratele lunare si implicit ca puteti sa va platiti creditul nebancar in totalitatea sa. Avantajele unui credit nebancar: nu i se cer solicitantului prea multe acte, nici nu este verificat la Biroul de Credite si nici nu conteaza daca a avut sau are alte împrumuturi, timpul foarte scurt in care poti face rost de suma de bani necesara. Dezavantajele unui credit nebancar: este DAE uriasa (dobanda la credit este foarte mare, ordinul de marime a acestia este aproape dublu fata de ce ofera bancile), rata trebuie achitata saptamânal, în timp ce la restul creditorilor se achita lunar.

Motivele serioase sau mai putin serioase care te determina sa apelezi la a contracta imprumuturi rapide nebancare, trebuiesc evaluate cu multa atentie. Nu te inhami la un credit nebancar, daca nu stii despre ce e vorba. Te interesezi, citesti legislatia, urmaresti cateva oferte puse la dispozitie de institutiile financiare nebancare, care prezinta respectivele oferte. Contractarea unui credit, fie el bancar sau nebancar, trebuie vazuta ca o ultima solutie, in momentul in care te gasesti intr-o instabilitate financiara. Pentru a contracta un credit bancar sau nebancar, in principiu, trebuie sa poti sa-l returnezi, ceea ce inseamna un loc de munca stabil, cu perspectiva de viitor. Nu te apuci sa iei un credit, atata timp cat stii ca nu-l poti returna.

In alta ordine de idei, imprumuturile rapide nebancare sunt apelabile in cazuri de urgenta imediata, insa de fiecare data, trebuie avuta in vedere modalitatea de returnare a sumei datorate.

Cum poti afla daca poti apela cu incredere la un imprumut nebancar?

Este simplu. Iei legatura cu o institutie financiara care ofera asemenea credite si te informezi. Este indicat sa o faci si pe cont propriu si de asemenea, sa vezi mai multe oferte. Un credit nebancar devine oportun cand timpul te preseaza sau cand nu ai alta solutie viabila imediata. Nu considerati imprumuturile nebancare ca o portita de iesire dintr-o criza finanaciara. E posibil sa va treziti cu mari neplaceri cauzate de neplata ratelor uneui astfel de credit.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va hotarati sa contractati un impruimut rapid nebancar. Institutiile financiare nebancare care pun la dispozitie astfel de credite va informeaza inainte de contractare, insa, este bine sa cunoasteti toate detaliile, chiar daca la prima vedere par neimportante. Un imprumut rapid nebancar poate avea si o fateta mai putin cunoscuta de dumneavoastra. Un imprumut solicitat este intotdeauna o roata de moara pentru cel care-l contracteaza. Este bine sa cunoasteti in detaliu toate aspectele care pot aparea ulterior contractarii acestor credite nebancare.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?