Imprumut rapid pentru Craciun 2014:

Ai nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, dar sa primesti banii cel tarziu pana a doua zi? Ferratum te poate ajuta! Conditii minime:

  • - Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;
  • - Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);
  • - Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;
  • - Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);
  • - Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum - din pagia de mai jos).

ATENTIE ! Nu completa decat o singura data cererea de imprumut ! Daca vei completa cerera de mai multe ori iti scazi foarte mult sansele de a primi imprumutul.

Calculeaza rata sau aplica direct online de aici:

ferratum.ro

Imprumuturi nebancare cu adeverinta de venit

IFN-urile acorda imprumuturi nebancare rapide cu minim de acte si adeverinte


Dar asta nu inseamna ca acorda imprumuturi fara nicio dovada a veniturilor. IFN-ul, inainte de a acorda un imprumut, trebuie sa se asigure ca isi va primi ianpoi banii dati si dobanda aferenta. Din acest punct de vedere, exista trei categorii de imprumuturi nebancare: fara adeverinta de venit (sau fara adeverinta de salariu), cu adeverinta de venit (salariu) doar in anumite situatii, si cu adeverinta de venit / salariu ceruta din start.

Este greu de facut o lista completa a tuturor IFN-urilor, impartite dupa aceste criterii (cerere de adeverinta de venit - salariu), dar daca ne uitam doar la cele mai importante, ne facem o idee.

Am pregatit de exemplu o lista a IFN-urilor pentru care am gasit un formular tip de adeverinta de venit. Am cautat pas cu pas la fiecare Institutie financiara Nebancara pe site-uri, la sectiunile de imprumuturi nebancare (rapide sau de nevoi personale), si iata ce am gasit:


Carrefour Mastercard - Adeverinta de salariu (Adeverinta_De_Salariu_Carrefour_Mastercard.pdf)
BRD Finance - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_BRD_Finance.pdf)
BT Direct - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_BT_Direct.pdf)
Cetelem - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Cetelem.pdf)
Garanti Credite De Consum (FRFS) - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Garanti_Credite_De_Consum_FRFS.pdf)
Simplu Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Simplu_Credit.pdf)
TBI Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_TBI_Credit.pdf)
Tiriac Leasing IFN - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Tiriac_Leasing_IFN.pdf)
Verida Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Verida_Credit.pdf)

Observam ceva ce stiam deja din alte studii: exista cateva IFN importante care nu cer adeverinta de salariu (Provident, iCredit - DEasy Asset Management, Viva Credit). Totusi, fiecare din ele cauta in alte moduri sa verifice ca puteti face plata ratelor. Pe de o parte, se cer diverse date de completat in formularele de cerere online pentru imprumuturi nebancare. Pe de alta, exista si alte modalitati de a face dovada salariului: fluturas de salariu, extras de cont daca salariul se vireaza pe card. Si, nu in ultimul rand, IFN-urile staud e vorba, se uita la om, la situatia lui generala.

In cazul in care doriti sa apelati la unul dintre IN-urile din lista de mai sus, si va trebuie formularul pentru adeverinta de salariu (venit), contactati-ne, ne va face placere sa va transmitem formularele online.

Imprumut rapid pentru vacanta si sarbatori !

60 de minute! Trimite formularul intre 09:00 si 19:00, de luni pana vineri, si vei fi sunat in maxim 1 ora:

Provident Romania - Premium

Rapiditate, seriozitate, conditii simple, prin noul Provident

 

Imprumuturi rapide - detalii: