Imprumuturi nebancare cu adeverinta de venit

IFN-urile acorda imprumuturi nebancare rapide cu minim de acte si adeverinte


Dar asta nu inseamna ca acorda imprumuturi fara nicio dovada a veniturilor. IFN-ul, inainte de a acorda un imprumut, trebuie sa se asigure ca isi va primi ianpoi banii dati si dobanda aferenta. Din acest punct de vedere, exista trei categorii de imprumuturi nebancare: fara adeverinta de venit (sau fara adeverinta de salariu), cu adeverinta de venit (salariu) doar in anumite situatii, si cu adeverinta de venit / salariu ceruta din start.

Este greu de facut o lista completa a tuturor IFN-urilor, impartite dupa aceste criterii (cerere de adeverinta de venit - salariu), dar daca ne uitam doar la cele mai importante, ne facem o idee.

Am pregatit de exemplu o lista a IFN-urilor pentru care am gasit un formular tip de adeverinta de venit. Am cautat pas cu pas la fiecare Institutie financiara Nebancara pe site-uri, la sectiunile de imprumuturi nebancare (rapide sau de nevoi personale), si iata ce am gasit:


Carrefour Mastercard - Adeverinta de salariu (Adeverinta_De_Salariu_Carrefour_Mastercard.pdf)
BRD Finance - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_BRD_Finance.pdf)
BT Direct - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_BT_Direct.pdf)
Cetelem - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Cetelem.pdf)
Garanti Credite De Consum (FRFS) - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Garanti_Credite_De_Consum_FRFS.pdf)
Simplu Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Simplu_Credit.pdf)
TBI Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_TBI_Credit.pdf)
Tiriac Leasing IFN - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Tiriac_Leasing_IFN.pdf)
Verida Credit - Adeverinta de venit (Adeverinta_De_Venit_Verida_Credit.pdf)

Observam ceva ce stiam deja din alte studii: exista cateva IFN importante care nu cer adeverinta de salariu (Provident, iCredit - DEasy Asset Management, Viva Credit). Totusi, fiecare din ele cauta in alte moduri sa verifice ca puteti face plata ratelor. Pe de o parte, se cer diverse date de completat in formularele de cerere online pentru imprumuturi nebancare. Pe de alta, exista si alte modalitati de a face dovada salariului: fluturas de salariu, extras de cont daca salariul se vireaza pe card. Si, nu in ultimul rand, IFN-urile staud e vorba, se uita la om, la situatia lui generala.

In cazul in care doriti sa apelati la unul dintre IN-urile din lista de mai sus, si va trebuie formularul pentru adeverinta de salariu (venit), contactati-ne, ne va face placere sa va transmitem formularele online.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?