Facilitati speciale de creditare

Parcursul economiei si previziunile BNR conduc spre o revenire a creditului bancar. Toate stirile din zona oficiala si business se indreapta catre asa ceva.

Dar ce se intampla in lumea adevarata, cea reala, in care traim?

Revin creditele rapide doar cu buletinul !


Nu este o stire de tabloid, nici o gluma. Nu ne-am intors in doua-mii-toamna, suntem in 2018, si creditul doar cu buletinul se intoarce.

Nu se mai numeste astfel. Nu mai sunt afise in toate magazinele de electronice, electrocasnice, mobila sau alte dotari. Acum ne impanzesc reclame ca tot felul de carduri, cu acordare facila. Atata de facila poate fi acordarea unor asemenea CARDURI DE CREDIT incat e de ajuns sa mergi cu buletinul, si sa le dai numarul de telefon de la vreun sef, cara sa poata confirma ca lucrezi acolo, pe un salariu de x lei. Si asa, ai luat un card de credit, cu care poti merge la magazin sau la bancomat, sa scoti de pana la N ori salariul. Ca sa folosesti astfel cardul, nici macar buletinul nu iti mai trebuie. Este asta credit rapid doar cu buletinul? ESTE !

Dupa asta, vin IFN-urile. NU dau ele imprumuturi rapide chiar asa, numai cu buletinul, dar nici prea departe nu sunt. Un pensionar de pilda trebuie sa aiba la el buletinul si un talon de pensie recent. Un angajat, daca are un fluturas de salariu si buletinul, gata imprumutul, e ca si luat.

Am scris mai multe pe site:

credite rapide cu buletinul - imprumut-urgent

Am scris si aici in blog destule articole pe temele astea. Dar in curand o sa vina statisticile oficiale pe primul semestru al 2013, si o sa auzim iarasi toate stirile sforaitoare despre cum iesim noi din criza, iar sistemul bancar este solid, suntem stabili macroeconomic. Si totusi, creditele nebancare sunt asaltate de clienti. Daca mergi sa intrebi pe strada, mai multa lume o sa stie ce sunt acelea imprumuturi nebancare, decat pretul sticlei de apa.

Asta este, avem nevoie de bani, bancile nu mai dau nimic, si ajungi la IFN? Ajungi.

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?