Cardul doar cu buletinul

Pentru a avea un astfel de card, nu trebuie sa alergi dupa o gramada de documente. Sunt necesare doar adeverinta de venit si actul de identitate, sau doar actul de identitate, si o confirmare de la angajator, dupa caz. Trebuie sa aveti o vechime de minim 3 luni in campul muncii, incadrat cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Ce se intampla in cazul in care nu putem depune toata suma de care ne-am folosit? Este necesar sa rambursam doar 5% din plafonul utilizat.

Cu cardul Euroline se poate obtine un credit cu o valoare de doua sau chiar cinci ori mai mare decat venitul net. Venitul minim necesar pentru obtinerea cardului este de 240 RON, mult mai mic decat venitul minim pe economie. Creditul obtinut pe card poate fi utilizat fie pentru achizionarea unor produse din magazine, cu plata pe loc sau in rate, fie pentru extragerea sumelor de la bancomatele Bancpost sau Euroline.

Poti opta pentru plata integrala a produselor sau pentru plata acestora in rate lunare (minim 6 rate, maxim 48 de rate). Restituirea sumelor folosite se face lunar, suma minima de rambursat lunar fiind de numai 3% din suma totala imprumutata.

La cumparaturile achitate integral cu cardul Euroline ai o perioada de gratie de pana la 50 zile, timp in care poti plati rata aferenta fara dobanda.

Cardul de credit EuroLine este un produs al companiei ERS – Euroline Retail Service. ERS face parte din acelasi grup bancar cu BancPost, grupul EFG EuroBank Ergassias din Grecia. EFG EuroBank Ergassias este pe locul 1 in Grecia in domeniul cardurilor pentru populatie (persoane fizice) si locul 1 in domeniul serviciilor bancare adresate persoanelor fizice.


Cardurile de credit de la Cetelem:

- Emitere card de credit si activare gratuite
- 0% comision pentru plati cu cardul de credit la comercianti
- Perioada de gratie de pana la 60 de zile cu dobanda 0% la cumparaturi
- Bani mereu la indemana: poti retrage numerar de la orice bancomat cu sigla MasterCard
- Tranzactii cu rate fixe: cumperi produse din magazinele partenere Cetelem si platesti in rate lunare fixe. Cumparaturi mai usor de planificat, mai usor de achitat!
- Plata ratelor se poate face prin transfer bancar, la orice agentie CEC prin prezentarea extrasului de cont cu codul de bare.
- Poti obtine si folosi cardul pe loc urmand sa-l primesti ulterior fizic.
- Poti plati automat ratele la creditul contractat prin serviciul direct debit.
- NOU! Poti sa activezi cardul de credit, sa verifici suma minima de plata si disponibilul fara a fi nevoie sa apelezi la un reprezentant Cetelem. Serviciul este disponibil non stop, trebuie doar sa suni la numerele de telefon 021.315.12.21 si 0750.100.111 si sa urmezi pasii.

Cardul ING Card Complet

Iti face viata financiara mai usoara si este exact ceea ce ai nevoie pentru operatiunile tale bancare de zi cu zi.
Asta pentru ca:

- cu el poti sa faci cumparaturi fara comision in magazine din orice colt al lumii, chiar si in Papua Noua Guinee
- cumperi orice de pe net, de la bilete de avion la mancare de caine
- este foarte util cand calatoresti, adica pentru inchiriat masini, bilete de avion sau hoteluri
- nu mai stai la coada la posta, lumina, telefon, cablu sau la banca pentru ca ai acces la ING Self'Bank (in fiecare zi intre 7:00-23:00), locul unde iti administrezi singur banii
- daca iti iei serviciul de internet banking ING Home'Bank iti gestionezi finantele comod si rapid, de oriunde esti conectat la net
- depui si retragi gratuit bani la bancomatul ING

Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?