Imprumut rapid pentru Craciun 2014:

Ai nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, dar sa primesti banii cel tarziu pana a doua zi? Ferratum te poate ajuta! Conditii minime:

  • - Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;
  • - Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);
  • - Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;
  • - Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);
  • - Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum - din pagia de mai jos).

ATENTIE ! Nu completa decat o singura data cererea de imprumut ! Daca vei completa cerera de mai multe ori iti scazi foarte mult sansele de a primi imprumutul.

Calculeaza rata sau aplica direct online de aici:

ferratum.ro

Am nevoie de bani

Imprumuturi rapide doar cu buletinul


Cum pot face rost de bani, de un imprumut rapid doar cu buletinul, fara alte acte? Pot cere la banca asa ceva, sau unde?Doar cu buletinul, asta e chestiunea. Adica fara alte acte. Ce alte acte ar putea fi? Ca de buletin e clar, nu te poti duce aproape nicaieri fara buletin. Mai ales cand e vorba despre bani. Nu poti in tara asta nici sa dai bani daca nu ai buletinul la tine, daramite sa iei.

Dar ce inseamna fara alte acte, doar cu buletinul? Adica vrei un imprumut, rapid, dar nu poti sa dovedesti ca ai venituri? Cum asa? Nu ai deloc? Sau ai, dar nu e pe acte? Sa ai, e pe acte, dar pana dai de patron, sa depui cerere, sa astepti sa ajunga hartia la resurse umane, la director financiar.... Adica nu ai timp sa astepti dupa acte?

Daca nu ai deloc venituri, nu cred ca poti obtine imprumuturi.

Daca ai venituri, dar mai mult la negru, poti incerca la IFN-uri, sa mergi pe imprumuturi nebancare. Consultantii IFN se uita la om. Banca doar la hartiile lui.

Daca ai venituri, trecute in cartea de munca, dar e prea complicat sa iei hartiile, sau nu ai atat timp sa astepti, tot la IFN-uri mergi. La ei se poate merge cu aproape orice. Nu ai pastrat fluturasii de salariu? Sunt foarte buni. Sau daca nu, poate ca ai salariul luat pe card, si atunci mergi la banca ta sa ceri repede un extras de cont pe un an in urma. Ti-l dau in cateva minute (daca vorbesti frumos), si acolo se vede ca in fiecare luna ti-au intrat bani de la firma sau institutia X. Si cu asa ceva, orice fel de ceva care sa arate cat de cat ca ai un salariu sau altfel de venit, luna de luna, mergi sa depui cerere pentru imprumuturi nebancare.

Asa faci rost de bani, OARECUM doar cu buletinul. Ca 100% nu iti da nimeni imprumuturi rapide doar cu buletinul, decat daca esti client vechi, si ai dovedit deja ca esti bun platitor.

Imprumut rapid pentru vacanta si sarbatori !

60 de minute! Trimite formularul intre 09:00 si 19:00, de luni pana vineri, si vei fi sunat in maxim 1 ora:

Provident Romania - Premium

Rapiditate, seriozitate, conditii simple, prin noul Provident

 

Imprumuturi rapide - detalii: