Increderea in imprumuturile nebancare

Daca vi se refuza un imprumut, nu inseamna neaparat ca veti ramane fara bani. Sunt institutii financiare care ii accepta pe cei refuzati de sitemul clasic. E drept, la un pret corespunzator!

Daca vreti sa imprumutati 1.000 de lei pentru sase luni, creditele au dobanzi intre 14% si 25%. Veti plati intre 64 si 293 de lei. In cazul in care functionarii va refuza, puteti suna la institutii nebancare.

Fara dureri de cap, angajatii acestora vin acasa si aproba rapid dosarul de credit. Toata aceasta atentie este insa platita scump. Dobanda este dubla fata de cea obisnuita, se plateste saptamanal, iar creditul se acorda pe durata limitata, de pana la 18 luni. In acest caz, veti plati in plus fata de suma imprumutata intre 300 si 500 de lei.

In ciuda conditiilor dure, imprumuturile "usoare" se bucura de increderea romanilor. Un studiu facut in noua tari din Uniunea Europeana arata ca suntem cei mai fideli consumatori ai imprumuturilor nebancare. Mai mult, 88% dintre cei care au luat astfel bani sunt foarte multumiti.


Postări populare de pe acest blog

Contact Provident: Ce numar de telefon are Provident?